Gól nélküli döntetlent játszott csapatunk Sárváron, így begyűjtötte az 5. helyhez szükséges egy pontot.

Az első félidőben a Csorna birtokolta többet a labdát, de fölénye meddőnek bizonyult. A 41. percben Nagy Z. a kiállítás sorsára jutott, így emberelőnybe került a Csorna. Emberelőny ide vagy oda a második játékrészben mindegyik csapat előtt adódtak lehetőségek, de a befejezések pontatlanok voltak vagy épp a kapusok hárítottak.

A Csorna így egy ponttal távozhatott Sárvárról. A csapatunk sikeres szezont zárt és a tabella 5. helyén végzett. Ami azt is jelenti, hogy Csorna város labdarúgócsapata az ország 50 legjobbja közé tartozik.

Bognár Zsolt: - Ezen a mérkőzésen látszott, hogy a szezon utolsó meccse! Szereztünk egy pontot és nem kaptunk gólt, ami pozitív és ezzel megszereztük az ötödik helyet, amihez szívből gratulálok az összes játékosomnak és a csapatért dolgozónak!

NBIII. - Nyugati csoport 34. forduló
Sárvár FC - Csornai SE 0-0
Sárvár, 150 néző
Játékvezető: Jakab Árpád

Sárvár: Osvald – Nyírő, Horváth A., Bailo (Schimmer 89.), Horváth V., Nagy Z., Ódor, Pados, Maráczi, Kun. Csákvári (Koronczai 80.)

Csorna: Lőre – Füredi (Litresics 79.), Császár, Zámbó, Kelemen, Csikós (Nagy Sz. 46.), Kerékgyártó, Czanik, Serfőző, Weitner, Szabó B.
Vezetőedző: Bognár Zsolt


Kiállítva: Nagy Z. (41.)