Márton góljával a Csorna szerezte meg a vezetést, de az első játékrész hajrájában egalizált a Dorog, majd a második félidőben fordított is. Bár megvoltak a helyzetek az egyenlítésre, de pont nélkül maradt a Csorna. A Csornában újabb saját nevelésű fiatal debütált Benszki Bence személyében.

Bő negyed óra elteltével már kétgólos bicskei vezetést mutatott az eredményjelző, de nem tört össze a Csorna, sőt több helyzetet is kialakított és igyekezett átvenni a játék irányítását. Az első félidőben Nagy Kevin góljával sikerült szépíteni. A második játékrészben sok energiát mozgósított a Csorna a pontszerzésért, de a 82. percben egy kontra végén Gaszner eldöntötte a 3 pont sorsát.

Fordulatos mérkőzésen sok helyzetet alakított ki a Csorna, mégis a Gyirmót jutott vezetéshez. A második játékrészben előbb Márton Adrián találatát érvénytelenítette a játékvezető, majd Füzi Ákos már érvényes találatot szerzett. A folytatásban még volt esélye a Csornának megszerezni a vezetést, de egy gyirmóti kontrát követően Márton Adrián a kiállítás sorsára jutott. Az eredmény már nem változott, így pontosztozkodás lett a vége.

 

Az első félidő közepén egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést a felcsúti alakulat. A második játékrészben többet birtokolta a labdát a Csorna, de az 55. percben Vajda beállította a 2-0-s végeredményt. A mérkőzésen debütált újabb csornai születésű játékos, a 16 éves Varga Botond.

A nagy akarattal játszó Csorna, Füzi Ákos góljával 1-0-s győzelmet aratott a Balatonfüred együttese ellen, mellyel tavasszal hazai pályán őrzi 100%-os mérlegét.