Sok néző előtt, szép gólokkal tarkított mérkőzésen 4-1-es győzelmet aratott a Csorna, az újonc Vitnyéd együttese felett!


Nagy csornai labdabirtoklási fölénnyel kezdődött a mérkőzés, ennek eredményeképp meg is lett a hazai vezetés. Püspök 20 méterről végzett el szabadrúgást, amit nagyszerűen csavart a sorfal felett a kapuba. (1-0) A kezdeti nyomás nem csökkent. A 26. percben Püspök szögletét csúsztatták meg, majd Németh közelről a hálóba bombázott. (2-0) Bár a játékban nem volt benn, de Kiss Ákos révén egy remekül eltalált bombagóllal szépített a Vitnyéd, és a félidőből hátralévő 5 percben egyre jobban kijöttek kapujuk előteréből. A második játékrészben sok szép egyéni villanást követve Szücs 16 méterről lőtte ki a bal alsót. (3-1) A 66. percben a jobb szélen Püspök iramodott meg a jobb szélen, az akció végén kapufát lőtt, majd a kipattanót Németh pofozta a hálóba, ezzel állította be a 4-1-es végeredményt. Csapatunk legközelebb szerdán 18 órakor lép pályára Bősárkányban a Keglovich Megyei Magyar Kupa 2. fordulójában.


Horváth Rudolf: - Nagyon készültünk, hogy sikeresen mutatkozhassunk be hazai pályán. Jó hozzáállással megérdemelt győzelmet arattunk.

Csermelyi Imre: - Újonc csapatunk kapott egy kis ízelítőt, hogy milyen egy bajnokesélyes megyei I. osztályú együttes. Gratulálok a Csornának!

DunaTakarék Megyei I. osztály - 2. forduló
Csornai SE - Mondo Bútoráruház Vitnyéd SE 4-1 (2-1)
Csorna – 500 néző
Jv.: Szántó Márk

Csorna: Lőre (Fehérvári 64.) – Papp R. (Varga J. 80.), Kovács-Galavics, Visy D., Detrik, Androsch, Püspök, Tarcsay (Bősze 72.), Visy (Szakács 80.), Szücs (Kristóf 80.), Németh B.
Vezetőedző: Horváth Rudolf

Vitnyéd: Vass K. – Hécz, Kiss Á. (Rosta 79.), Kleizer Cs., Molnár G., Papp R., Varga G., Németh M., Horváth T., Szabó Sz., Ősze
Vezetőedző: Csermelyi Imre

Gólszerzők: Püspök (6.), Németh B. (26.,66.), Szücs (52.) ill. Kiss Á. (40.)

Hajrá Csorna!

 


Képekért köszönet Járeb Jutkának!