Három mérkőzésre is elegendő helyzetet alakított majd hagyott ki a Csorna, ami a hosszabbításban megbosszulta önmagát. Kétes játékvezetői ítéletekkel, kiállítással tarkított, parázs hangulatú mérkőzésen, hajrábeli góllal vereséget szenvedett csapatunk.

Sok helyzetet kialakítva kezdte a Csorna az első játékrészt, de mégis 0-0-s állással mehettek a felek szünetre. A második félidő közepén egy keresztbe rúgott labdát Litresics becsúszva tisztázott, már-már tolta ki a védekezését a Csorna, mikor váratlanul megszólalt a játékvezető sípja és büntetőt ítélt és második sárga lappal kiállította Litresicset. A megítélt büntetőt Dénes nagy bravúrral hárította. A folytatásban emberhátrányban is szálingóztak a helyzetek, Pataki révén kapufáig is jutottak a hazaiak, de csornai gól nem született. A hajrában pedig jött a váratlan fordulat. Keresztbe lőtt labdára Éri csapott le, majd Dénes kezén át/rálépve a hálóba juttatta a labdát.  Az utolsó fordulóban a mindent eldöntő mérkőzésen a Pénzügyőr otthonában lép pályára csapatunk.

Takács Gábor: - Az első félidőben el kellet volna döntenünk a mérkőzést.

Nagy László: - Szeretnék gratulálni ahhoz a Csornának, amit tavasszal produkált. Úgy gondolom, nem lehetnek kiesők és jövőre szebb célokat is kitűzhetnek. Ma viszont nem éreztem bennük az átütő erőt, mi pedig olyan kreatív játékot is nyújtottunk, amit a szezonban még nem sokszor láttam. Felszabadultan, tét nélkül játszva nyertünk

NBIII. - Nyugati csoport 29. forduló
Csornai SE – Gyirmót FC Győr II. 0-1 (0-0)
Csorna, 300 néző
Játékvezető: Gaál Ákos

Csorna: Dénes – Litresics, Hajba, Kelemen, Füredi, Czanik, Csikós, Kovács B. (Horváth M. 55.), Simon A., Serfőző, Németh B. (Pataki 46.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Gyirmót II.: Vass G. – Nagy B., Kovács-Galavics, Tiba, Kőris (Dávid L. 73.), Csongrádi (Orbán 83.), Tóth L., Horváth R., Burányi, Bedi, Horváth D. (Éri 85.)
Vezetőedző: Nagy László

Gólszerző: Éri (94.)
Kiállítva: Litresics (69.)