Keddtől már Takács Gábor vette a Csornai SE labdarúgó csapatának irányítását. A cél hétvégén az első győzelem megszerzése az évben illetve szezon végére az NBIII-as tagság megőrzése.

A Csorna megkérdőjelezhetetlenül fontos rangadót vív a Veszprém együttese ellen szombaton. A két fél között jelenleg 7 pont a különbség a tabellán viszont, a Csorna még eggyel kevesebb mérkőzést játszott.

Takács Gábor labdarúgó pályafutása során több, NBII-es, NBIII-as csapatban is megfordult, majd edzőként a Haladás utánpótlásában illetve az Illés Akadémián tevékenykedett. Több válogatott játékos is került ki a kezei alól példának kedvéért többek között: Guzmics Richárd, Kovács István, Devecseri Szilárd, Ugrai Roland. Ezt követően a Bük és a Sárvár felnőtt együttesét irányította, melyekkel bravúros eredményekkel sikerült elérni a kitűzött célokat a bennmaradást. Legutóbb Kaposváron Artner Tamás segítője volt.

Takács Gábor: - A csornai felkérést nagy örömmel fogadtam, hisz szeretem a kihívásokat. Az első benyomások nagyon pozitívak csakúgy, mint az elnök úr és a játékosok hozzáállása. Úgy gondolom, hogy a Csorna sokkal jobb csapat, mint amit a helyezése mutat és ezt a hátralévő 8 fordulóban igyekszünk is megmutatni. Nem számítok egyszerű mérkőzésre, nem lesz sétagalopp, de hazai pályán szeretnénk megmutatni, hogy sokkal több van bennünk. Remélem, győztes meccsen debütálhatok.

NBIII. - Nyugati csoport 24. forduló
Csornai SE – VLS Veszprém
2018. április 21. – szombat 16:30
Játékvezető: Gyarmati II. Tibor

 

Hajrá Csorna!