Saját nevelésű ifisták hadát felsorakoztató csapatunk magabiztos győzelmet aratott a tavaly még NBIII-as Sárvár együttese ellen. A kétgólos győzelem Bolla és Nehéz találataival alakult ki.

A szombati nap folyamán a Csornai SE két felkészülési mérkőzésen is érdekelt. Elsőként a Sárvár otthonába látogattunk, ahol 8 UP korú játékost is pályára küldött Bognár Zsolt. Már a 11. percben előnyhöz jutott együttesünk. A gólt eredményező támadás Kantó labdaszerzéséből indult, majd az akció végén Németh tálalt Bolla elé, aki 16 méterről kilőtte a rövid alsót. (0-1) A folytatásban a hazaiak büntetőhöz jutottak, de a felső kapufa velünk volt. Innen kezdve csornai labdabirtoklási fölény volt megfigyelhető. Németh Balázs a 42. percben erőszakosan tört be a 16-oson belülre, majd a egy sárvári védő buktatta, így büntetőhöz jutott a Csorna is. Csapatunk viszont már nem hibázott, Nehéz magabiztosan értékesítette a tizenegyest (0-2), ezzel megszerezve első gólját csornai színekben. A második játékrész is nagyrészt enyhe csornai fölényt hozott, de gólt már nem. Összességében megérdemelt kétgólos győzelemmel távozhattunk Sárvárról. Délután 5 órakor pedig csapatunk a Gyirmót ellen lép pályára Bágyogszováton.


Felkészülési mérkőzés
Sárvár FC – Csornai SE 0-2 (0-2)

Csorna: Szabó M. (Mészáros) – Litresics, Kelemen, Fehér, Kantó, Kiss M., Németh B., Vincze, Potyondi (Horváth A.), Nehéz, Bolla (Szalai A.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők:  Bolla (11.), Nehéz (42.)

Hajrá Csorna!