Fordulatos, végig kiélezett mérkőzésen 9 emberrel is fordítani tudott a nagyot küzdő csornai együttes, így a megérdemelt 3 ponttal távozhatott Felcsútról.

A találkozó során végig a Csorna birtokolta többet a labdát, így volt ez az első félidőben is. A labdabirtoklási fölényt nem sikerült kihasználni, sőt egy kontrát követően Kováts jobb oldali beadását Mezőssy passzolta a kapuba, így előnnyel mehetett a PAFC II. szünetre. (1-0)

A második játékrészt is uralta a Csorna, viszont az 57. percben úgy tűnt döntő fordulat következik. Ekkor Weitner megkapta második sárgáját is és mehetett zuhanyozni, a 77. percben követhette őt Sánta is, akinek fegyelmezetlenségét szintén piros lappal büntette a játékvezető. De amit ez után tett a Csorna az fantasztikus volt. Kilenc emberrel is kapuja elé szögezte a felcsúti együttest és a 83. percben Czanik szabadrúgás révén ki is egyenlített a Csorna. Czanik 17 méterről tökéletesen csavart a bal felsőbe. (1-1) Az izgalmak itt még nem fejeződtek be, a 88. percben Kertai is piros lapot kapott, ezzel a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak, de még így is emberelőnyben játszhattak. A csattanó viszont csak a 90. percben következett. Zámbó jobboldali beadását Serfőző készítette le Császárnak, aki 5 méterről a léc alá bombázott. (1-2) Nagyot küzdve, teljesen megérdemelten 9 emberrel is fordítani tudott a Csorna, a parázs hangulatú 9 sárga és 3 piros lapot hozó találkozón, így 3 ponttal távozhatott Felcsútról.

Lazic Bojan: - Csak annyit szeretnék mondani, hogy gratulálok a Csorna csapatának!

Bognár Zsolt: - Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, de egy figyelmetlenségünket kihasznált a felcsúti együttes, így hátrányba kerültünk. Amit a második félidőben nyújtottak a játékosok, 8 emberrel megfordították a mérkőzést, minden elismerésem a csapaté és büszke vagyok rájuk! Nyolc emberrel is megérdemelten nyertünk!


NBIII Nyugati csoport – 24. forduló
Puskás Akadémia II. - Csornai SE 1-2 (1-0)
Felcsút – 100 néző
Játékvezető: Derdák Marcell

PAFC II.: Gundel-Takács – Mezőssy (Magyari 72.), Kertai, Nagy, Fodor, Hudák, Erdei, Kováts, Damásdi, De Oliveira, Kovács
Vezetőedző: Lazic Bojan

Csorna: Sánta – Nagy (Simon 75.), Császár, Zámbó, Füredi (Lőre 79.), Kelemen, Kerékgyártó, Czanik, Serfőző, Weitner, Szabó (Csikós 59.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Mezőssy (45.) ill. Czanik (83.), Császár (90.)
Kiállítva: Kertai (88.) ill. Weitner (57.), Sánta (77.)