Emberelőnyben, kihagyott 11-es ellenére a Csorna otthon tartotta a 3 pontot. Az 1-0-ás végeredményt a 68. percben Weitner állította be.


Az első játékrészben keresték egymáson a fogást a csapatok. A 45. percben az andráshidai kapu előtt Marsai kézzel ért labdába, a Csorna büntetőhöz jutott. Ezúttal Füredi állt a labda mögé, de 11-esét Horváth hárította. A második félidőben nagy nyomást helyezett a Csorna a vendégekre, és ennek meg is lett az eredménye. Az 1-0-ás végeredményt Weitner állította be, aki Kerékgyártó átadása után, tökéletes ütemben ugrott ki a védők közül és helyezett a bal alsóba. Így csapatunk otthon tartotta a 3 pontot. Jövő héten csapatunk a Puskás Akadémia II. otthonában lép pályára.

Bognár Zsolt: - Büszke vagyok a csapatra, hiszen egy kellemetlen stílusú ellenfelet sikerült legyőznünk, és ismét kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. De a kihagyott büntető miatt akadt egy kis hiányérzetem.

Dobos Sándor: - Bár az eredménnyel nem vagyok elégedett, de az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Csornának.

NBIII Nyugati csoport – 23. forduló
Csornai SE – Tarr Andráshida SC 1-0 (0-0)
Csorna, 150 néző
Játékvezető: Tuczai Miklós

Csorna: Sánta – Nagy, Zámbó, Császár, Füredi, Kelemen, Kerékgyártó, Czanik (Kantó 90.), Szabó B. (Csikós 80.), Weitner, Simon (Serfőző 51.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Andráshida: Horváth M. - Tóth, Simonfalvi, Szegleti, Bíró, Balla (Szabó M. 85.), Marsai, Horváth D., Baráth, Kovács (Kalamár 56.), Vittman (Ferencz 78.)
Vezetőedző: Dobos Sándor


Gólszerző: Weitner (68.)
Kiállítva: Marsai (45.)