Bár Kerékgyártó és Folmer révén két gól szerzett a Csorna, de így is ötgólos vereséget szenvedett az NBI tabelláját vezető Vasastól, így búcsúzott a Magyar Kupa küzdelmeitől.


Idegesen kezdett a Csorna, ezt a 14. percben ki is használta a Vasas. Kulcsár beívelése után Korcsmár fejesével a Vasas szerezte meg a vezetést. A 35. percben Király szerzett labdát a 16-oson belül, Hangyához passzolt, aki ballal a bal sarokba csavart, úgy, hogy a kapufáról pattant a hálóba a labda. (0-2) A játékrészben még Vaskó közeli lövésével három gólra nőtt a különbség. (0-3) A második félidő elején tovább nőtt a különbség, büntetőhöz jutott a Vasas, amit Ferenczi értékesített. (0-4) A 60. percben Remili baloldali beadását Saglik 5 méterről a kapu közepébe lőtte. (0-5) Tíz perccel pedig Kerékgyártó révén egy mutatós góllal szépített a Csorna. Balról érkezett be a labda, Kerékgyártó 18 méterre középről, kapásból, fordulásból, szép mozdulattal, a bal alsó sarokba bombázott. (1-5) De nem kellett sok idő, hogy a Vasas ismét növelje előnyét, a 73. percben Ferenczi, a 76. percben pedig Saglik 1-7-re módosította az eredményt. A végén viszont Folmer még kozmetikázott az eredményen. A csornai támadó Póser bizonytalankodását kihasználva, lecsapott a labdára és a kinn álló kapus mellett a kapuba lőtt. Így csapatunk ötgólos vereséget szenvedett Magyarország jelenlegi legjobb csapatától.

Hannich Péter: - Az NBI listavezetőjét fogadtuk, aki ízelítőt is adott tudásából, bár a gólok nagy részét dekoncentráltságunk miatt kaptuk. De az biztos, kevés csapat mondhatja el magáról idén, hogy két gólt szerzett a Vasas ellen.

Micheal Oenning: - Célunk az volt, hogy minél koncentráltabban játszunk. Ez az első lőtt gólunk után már sikerült is, szórakoztató játékkal nagyobb arányú győzelmet tudtunk aratni.

Magyar Kupa, 7. forduló (legjobb 32 közé jutásért) 
Csornai SE - Vasas FC 2-7 (0-3)
Csorna, 500 néző
Játékvezető: Gaál Ákos

Csorna: Sánta – Litresics, Dávid, Császár (Kantó 70.), Füredi, Czanik (Simon 59.), Csikós (Folmer 60.), Kerékgyártó, Nagy, Serfőző, Kelemen
Vezetőedző: Hannich Péter

Vasas: Póser – Burmeister, Vaskó, Ristevski, Korcsmár (Manjrekar 58.), Berecz, Király, Osváth, Kulcsár (Saglik 58.), Ferenczi, Hangya (Remili Mohamed 58.)
Vezetőedző: Michael Oenning


Gólszerzők: Kerékgyártó (70.), Folmer (92.), ill. Korcsmár (14.), Hangya (35.), Vaskó (39.), Ferenczi (49., 70.), Saglik (60.,76.)

Hajrá Csorna!