A sok sérüléssel hátráltatott Csorna az Ajka ellen veszítette el eddigi hibátlan hazai mérlegét, bár a játék képe elég jól kiegyenlített volt csapatunk kétgólos vereséget szenvedett.


Nem volt könnyű dolga a héten Hannich mesternek, hiszen sok sérülés nehezítette a felkészülést, bár közülük páran vállalták az Ajka ellen a játékot, de nem voltak 100%-os állapotban. 

Az első fél órában kiegyenlített játékot láthattak a nézők, viszont a 30. percben egy szép szabadrúgásvariációt követően Lőrinczy lőtte ki a jobb alsót. (0-1) Bár a Csornának voltak lehetőségei az egyenlítésre, ez nem sikerült. Sőt a 72. percben Csemer remek labdája után Szabó fejjel vette be Sánta kapuját. (0-2) Az eredmény már nem változott, a csornai csapat elszenvedte első hazai vereségét. Legközelebb szombaton a Veszprém otthonában mutathatják meg tudásukat Hannich Péter fiai.

Bücs Zsolt: - Az első félidőbe párszor szerencsénk is volt, viszont úgy gondolom nagyon sokat tettünk a győzelemért és megérdemeltem nyertünk.

Hannich Péter: - Tudtuk, hogy egy jó csapat ellen fogunk játszani. Egy tipikus taktikai csata volt, ahol első kihagyásunkat büntette is az Ajka. Bár voltak lehetőségeink az egyenlítésre ez sajnos nem jött össze. Úgy tűnik kisebb hullámvölgybe kerültünk, attól függetlenül a 22 pont az 22 pont.

NBIII Nyugati csoport, 11. forduló
Csornai SE – FC Ajka 0-2 (0-1)
Csorna - 300 néző
Játékvezető: Kovács Gergely

Csorna: Sánta – Nagy, Kerékgyártó (Litresics 76.), Császár, Füredi, Folmer (Simon 59.), Csikós, Czanik, Weitner, Kelemen, Serfőző
Vezetőedző: Hannich Péter

Ajka: Balogh – Pál, Pákai, Fodor, Csemer, Nagy, Tölgyesi (Csordás 87.), Hanzl, Pavlitzky (Kozma 81.), Lőrinczy, Major (Szabó (55.)
Vezetőedző: Bücs Zsolt

Gólszerzők: Lőrinczy (31.), Szabó (72.)


Hajrá Csorna!